U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Verpleegkundigen en Verzorgenden Zutphen
terug

Verpleegkundigen en Verzorgenden Zutphen

06 februari 2018

De opnameafdelingen binnen de Henriëtte Harsenkliniek (HHK) hebben een capaciteit van 20 bedden, die beschikbaar zijn voor crisis- en detoxopnames. Onder leiding van de Verslavingsarts vindt, naast kortdurende crisisinterventie, geprotocolleerde ontgifting (detox) plaats volgens de richtlijnen van Resultaten Scoren. De opnameafdelingen nemen 24 uur per dag op en er vindt detox van GHB plaats.

Het team van de opnameafdeling bestaat uit Verpleegkundigen en Verzorgenden. Er wordt naar het medische model gewerkt en het verpleegkundig handelen is geprotocolleerd. De opnameafdeling is sterk in ontwikkeling en gericht op detox op maat.

De opnameafdeling van de HHK zoekt, in verband met vertrek en interne doorstroom van collega's, Verpleegkundigen en Verzorgenden. De uren worden in overleg bepaald (tussen 24 en 36 uur per week).

Wat ga je bij ons doen?
Je richt je op individuele én groepsgerichte begeleiding. Je voert (onderdelen van) het behandelprogramma uit en je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor een optimaal therapeutisch milieu op de afdeling:

  • Je voert verpleegkundige of verzorgende werkzaamheden uit.
  • Je begeleidt cliënten bij ADL-activiteiten.
  • Je intervenieert in crisissituaties.
  • Je zoekt naar ruimte om de zelfregie van cliënten te vergroten.
  • Je observeert gedrag in de groep (onder andere psychiatrische ziektebeelden, verslavingsgedrag en coping).
  • Je bevindingen en observaties breng je in bij het multidisciplinaire team en overleggen. •Je zorgt voor veiligheid voor cliënten en collega’s.
  • Je benadert situaties met humor en relativeringsvermogen.
  • Je levert een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het vastgestelde afdelingsbeleid.


Functie-eisen
Van een Verpleegkundige vragen wij een afgeronde opleiding HBO-V en een geldige BIG-registratie. Van een Verzorgende vragen wij een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 tot verzorgende IG. Van onze nieuwe collega's verwachten we dat zij: •enkele jaren ervaring hebben met het werken in de psychiatrie, verslavings- en/of jeugdzorg; •affiniteit hebben met de doelgroep verslaafden (als ze geen werkervaring hebben in de verslavingszorg); •bereid zijn onregelmatige diensten te werken; •in staat zijn een goede sfeer te scheppen en te zorgen voor een aantrekkelijk en uitnodigend leefklimaat.

Inschaling
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ. De functie Verpleegkundige is ingedeeld in functiegroep 45, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal € 1.814,- en maximaal
€ 3.086,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2017).

De functie Verzorgende is ingedeeld in functiegroep 35, waarbji het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal € 1.720,- en maximaal € 2.558,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2017). Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Bijzonderheden
Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Daarvoor heeft Tactus verschillende mogelijkheden. Zo kun je verschillende E-learningmodules volgen en biedt Tactus haar medewerkers interne trainingen aan.

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus?
Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg?
Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina

Kortom, kom werken bij Tactus!
Solliciteren kan online en voor meer informatie kun je terecht bij Colette Omta, manager, tel. 06-10659984.

Deel dit bericht: