U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Projectmanager verkoop/marketinganalist
terug

Projectmanager verkoop/marketinganalist

06 maart 2018

De divisie Bedrijfsvoering bestaat uit de afdelingen Financieel Economische Zaken (FEZ), Facilitair Management, Informatiemanagement, Zorginkoop en HRM. De divisie bedrijfsvoering houdt zich bezig met het ondersteunen van het primaire proces, op de genoemde vlakken.

Ter uitbreiding van de afdeling FEZ zoekt Tactus een ervaren Projectmanager verkoop/marketinganalist (32-26 uur p/w).

De functie projectmanager verkoop/marketinganalist is een nieuwe functie binnen Tactus. Het is een boeiende, veelomvattende functie, waarin je:

  • Projectmatig leiding geeft aan verkooptrajecten;
  • Je bezig houdt met actieve verkoopsupport van managers;
  • Verkoopplannen uitwerkt en begeleidt;
  • CRM marketing activiteiten uitvoert;
  • Data-analyses maakt en bezig bent met CRM Intelligence;
  • Relatiebeheer van Tactus versterkt.


Je werkt mee aan de beweging naar een meer data-driven marketingomgeving. Intern denk je mee in innovatieve projecten, om de resultaten van onze zorg te verbeteren via metingen, analyses en verbeterplannen.

Je bent samen met de collega's van de afdeling verkoop gericht op effectieve marketing en relatiebeheer (CRM) en het meenemen van de organisatie daarin. Belangrijk is, in afstemming met de verantwoordelijke managers, het peilen van en het aansluiten op de maatschappelijke behoeften van gemeenten en zorgverzekeraars. Tactus Verslavingszorg wil zinvolle zorg bieden die waarde toevoegt, zodat financiers contracten willen afsluiten. Je werkt samen met de afdelingen financiën en zorgadministratie, o.a. aan een goede verantwoording van geleverde zorg aan gemeenten.

Functie-eisen
Word je onze nieuwe collega en wil je deze nieuwe functie vormgeven? Dan verwachten we van je dat je WO werk- en denkniveau hebt. Bij voorkeur aantoonbaar, doordat je een passende opleiding op WO-niveau hebt afgerond. Mocht je een HBO-diploma hebben, aangevuld met relevante vervolgopleidingen en/of ervaring, dan nodigen we je ook zeker uit om te solliciteren.

Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht, actief en enthousiast. Uiteraard verwachten we dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, in deze verkoopgeoriënteerde functie.

Verder ben je vaardig in het analyseren van databases (BI), om in verkooptrajecten aantoonbaar te maken wat de resultaten van zorg zijn voor verschillende cliëntprofielen.

Inschaling
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. De functie is ingedeeld in functiegroep 60, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 4.287,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2017).

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg?
Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebook facebookpagina.

Kortom, kom werken bij Tactus!
Soliciteren kan online en voor vragen kun je terecht bij Johan Hollebrandse, manager bedrijfsvoering, tel. 06-12740469.

Deel dit bericht: