U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Verpleegkundige, Omnizorg Apeldoorn - 24 uur p/w
terug

Verpleegkundige, Omnizorg Apeldoorn - 24 uur p/w

12 april 2018

In Apeldoorn bieden de gezamenlijke uitvoeringsorganisaties van Iriszorg, Tactus Verslavingszorg en RIWIS Zorg en Welzijn binnen Stichting Omnizorg Apeldoorn integrale service- zorg- en dienstverlening aan dak- en thuislozen, verslaafden en langdurig van GGZ afhankelijke cliënten.

Stichting Omnizorg Apeldoorn ontwikkelt op verzoek van de gemeente Apeldoorn en in samenspraak met andere ketenpartners een integraal 24 uurs dienstverleningsconcept. Rehabilitatie en normali­sering zijn de leidende principes. Uitvoering vindt plaats in een “op maat gesneden” voorziening.

Verpleegkundige bij Omnizorg
Als Verpleegkundige binnen de medische dienst van Omnizorg onderhoud je actief contact met cliënten voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele behandelplannen. Je coördineert de zorg rondom de individuele patiënt vanuit de EVH-rol (Eerst Verantwoordelijk Hulpverlener) en stemt af met het multidisciplinaire team.

Je assisteert bij specialistische interventies gericht op stabiliseren, verminderen en/of oplossen van de problematiek bij patiënten. Daarnaast bied je verpleging, verzorging en begeleiding van patiënten bij medische behandeling. De werkzaamheden vinden gedurende 7 dagen per week overdag en ’s avonds plaats.

Functie-eisen
Van een Verpleegkundige vragen wij het volgende:

  • Je beschikt over HBO werk-/denkniveau en hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde op niveau 4 of 5.
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie
  • Je hebt affiniteit met de verslavings­zorg.
  • Je hebt ervaring in het werken in de psychiatrie of de sociale verslavingszorg.
  • Daarnaast heb je kennis van middelen en middelengebruik en ervaring met de doelgroep.


Daarnaast:

  • ben je enthousiast, gedreven en beschik je over een dosis humor en relativeringsvermogen.
  • beschik je over sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, samenwerkingsgerichtheid, kunnen motiveren. kunnen stimuleren en conflicthantering. Deze vaardigheden zijn van essentieel belang bij het begeleiden van cliënten.
  • kun je non-verbale communicatieis inschatten en bewaak/bepaal je de eigen houding.
  • houd je je kennis op je vakgebied op peil door het lezen van vakliteratuur, na- en bijscholing en het bezoeken van symposia.


Inschaling
Voor salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden is de cao GGZ van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 45 met een minimumsalaris van € 1.814,- en een maximumsalaris van € 3.086,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (peildatum 1 juli 2017). Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Bijzonderheden
Informatie over OmniZorg kun je vinden op: www.omnizorg-apeldoorn.nl.

Interne kandidaten en (eventuele) herplaatsingskandidaten hebben voorrang. Een eventuele kandidaat vanuit Riwis Zorg & Welzijn of Iriszorg komt in dienst bij Tactus Verslavingszorg op basis van een jaarcontract.

Ook voor de officiële sluitingsdatum kun je benaderd worden voor een gesprek.

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg?
Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!
Solliciteren kan online en voor vragen kun je terecht bij Jurian Kuit, projectmanager Omnizorg, tel. 06-10924073

Deel dit bericht: