U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Huismeester forensische verslavingskliniek, Zutphen (36 uur p/w)
terug

Huismeester forensische verslavingskliniek, Zutphen (36 uur p/w)

26 juli 2018

De Piet Roordakliniek (PRK) is een forensische verslavingskliniek die behandeling biedt aan mannen die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken.

Voor deze mooie locatie in Zutphen is Tactus op zoek naar een enthousiaste huismeester (36 uur per week).

De werkzaamheden, verantwoordelijkheden en aandachtsgebieden van de huismeester zijn erg divers en afwisselend. De huismeester:

  • is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in en om het gebouw;
  • is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de bestellingen, het linnengoed en legionellabeheer;
  • zorgt voor de veiligheid als BHV’er;
  • zorgt voor het op orde en schoon houden van de algemene ruimtes.


Functie-eisen
Van de huismeester vragen we:

  • een diploma van een relevante MBO-opleiding, niveau 3;
  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • affiniteit met de doelgroep.

Ook vinden we het belangrijk dat je in staat bent zelfstandig opdrachten uit te voeren. Je hebt een een flexibele, servicegerichte instelling. Bovendien ben je resultaatgericht en pro-actief.

Inschaling
De functie is conform de cao GGZ ingedeeld in FWG functiegroep 15. Het salaris bedraagt minimaal € 1.461,- en maximaal € 2.058,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband (salarisniveau 1 juli 2017). Inschaling is op basis van relevante werkervaring. 

Bijzonderheden
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg?
Kijk op www.tactus.nl en op onze facebookpagina.

Kortom, kom werken bij Tactus!
Solliciteren kan online en voor vragen kun je terecht bij Harry Voogt, senior sociotherapeut, tel: 088-3822888 (laat een terugbelverzoek achter, als Harry niet in de gelegenheid is de telefoon te beantwoorden).

Deel dit bericht: