U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Een dag uit het leven van een HR adviseur bij Tactus
terug

Een dag uit het leven van een HR adviseur bij Tactus

29 augustus 2019

Gisteren was je lekker vrij, want je werkt 4 dagen per week. Lekker uitgerust na een lang weekend rijd je de parkeerplaats aan de Keulenstraat op. Je doet de deur open voor de ‘postbode’ die iedere ochtend de post komt brengen. Op de eerste verdieping groet je wat collega’s en zet je je lunch in de koelkast. Je loopt een rondje om je collega’s een goede morgen te wensen en start je computer op.

Met een kop thee in je hand bekijk je je binnengekomen mails: je beantwoordt een aantal vragen van managers over de inzet van een jobcoach, een arbeidsvoorwaardengesprek en een TMA-terugkoppelgesprek. Ook zie je dat de foto- en videograaf heeft gemaild over het script voor een wervingsvideo. Mooi! Die kan je vanmiddag bespreken met de communicatieadviseur.

Om 9 uur komt je collega binnen, waarmee je het weekend bespreekt. Dan is het tijd voor het eerste overleg: aan de slag met de actualisering van het functiehuis! Met een collega HR-adviseur neem je de was-wordt lijst door en maak je een presentatie voor een kick-off bijeenkomst. Twee uur later is het tijd om de bestuurder bij te praten over de wervingscampagne voor psychiaters.

Nadat je aansluitend een aantal telefoontjes hebt gepleegd met managers maak je een korte lunchwandeling over het industrieterrein van Deventer. Lekker, even wat frisse lucht. En je hoort direct wat je collega’s bezighoudt.

Na de lunch zit je om tafel met de communicatieadviseur: jullie gaan een mooie campagne neerzetten samen! Volgende week is er een MT waarbij je aansluit: tijd om hiervoor een informatiememo op te stellen. Met een collega van het HRM Servicecentrum stem je af over een vaststellingsovereenkomst die verstuurd moet worden. Nu nog wat mails beantwoorden en het is alweer tijd om naar huis te gaan!

Lekker afwisselend toch, zo’n dag? Dit is nu mijn werkdag, maar het kán jouw werkdag worden! We zoeken namelijk een nieuwe collega voor ons HR adviesteam: solliciteren kan nog t/m zondag.

Deel dit bericht: