U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Meet & Greet 5 februari 2020
terug

Meet & Greet 5 februari 2020

13 december 2019

De Piet Roordakliniek is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. We bieden behandeling door middel van een geïntegreerde benadering, waarbij gelijktijdig aandacht is voor de verschillende probleemgebieden. We gaan in Zutphen uitbreiden met twee nieuwe afdelingen en hebben daarom ruimte voor nieuwe collega’s!

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met ons en stel je vragen aan onze medewerkers. Op woensdag 5 februari 2020 van 14.00 tot 18.00 uur organiseren we een Meet & Greet en ben je van harte welkom in Zutphen (inloop is van 14.00 uur tot 17.00 uur) aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 30.

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze kliniek en over het werken als sociotherapeut en verpleegkundige. De middag is bedoeld voor bezoekers die benieuwd zijn of het werken binnen de forensische verslavingszorg bij hen past. En die een (bijna) afgeronde opleiding op HBO niveau (SPH/MWD/SW/toegepaste psychologie e.a.) hebben. Ook verpleegkundigen die een (bijna) afgeronde MBO of HBO opleiding verpleegkunde hebben, zijn meer dan welkom!

Het is niet meer mogelijk om je voor de Meet & Greet op te geven. Houd onze website in de gaten wellicht dat we in de toekomst weer een Meet & Greet organiseren!

Deel dit bericht: