U bevindt zich hier: Home > Leren > Stageplekken

Stageplekken

Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplek en ben je geïnteresseerd in verslavingszorg? Dan is Tactus misschien wel de perfecte (leer)plek voor jou!

Waarom Tactus? – Tactus heeft veel ervaring met (het werken met) stagiaires. Onze werk-en stagebegeleiders hebben ruime ervaring in de verslavingszorg én ervaring met stagebegeleiding. Ze volgen hiervoor trainingen en zijn daardoor goed gekwalificeerd. Jouw leervraag is leidend voor ons, samen met jou maken we een stageplan. Je leert op jouw manier en wordt hierin gecoacht door de werk- of stagebegeleider.

Pas je bij Tactus? – Ben je nieuwsgierig, wil je graag leren en ben je bereid om in jezelf te investeren? Dan komt Tactus graag met jou in contact.

Stagevergoeding – Bij Tactus ontvang je een stagevergoeding conform cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Als je 36 uur per week stage loopt, ontvang je een stagevergoeding van € 318,- bruto per maand.

Meer weten? - Vragen over stages kunnen gemaild worden naar opleidingen@tactus.nl. Weten waarom het bijzonder is om bij Tactus te werken? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl.

Bij Tactus komen veel vragen binnen van studenten. De vragen lopen zeer uiteen. Van hoe de organisatie in elkaar zit, tot wat de werking is van bepaalde middelen en hoe de behandeling van specifieke verslavingen in zijn werk gaat. Veel informatie en antwoorden op algemene vragen, zijn op de website van Tactus te vinden. Ook wijzen we je graag op de website www.drankendrugs.nl. Op deze site is veel informatie te vinden over middelen en middelengebruik.