U bevindt zich hier: Home > Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Alle sollicitatieprocedures van Tactus Verslavingszorg verlopen via het digitale werving en selectieportaal Zorgselect. Dit is de enige manier om te kunnen
solliciteren voor vacatures die beschikbaar worden gesteld. 

Je hebt digitaal via het Zorgselect werving en selectie portaal een enthousiaste motivatiebrief en een mooi CV opgesteld. Wat gebeurt hierna?

Ontvangstbevestiging
Binnen twee werkdagen na ontvangst van je sollicitatie, sturen wij je een digitale ontvangstbevestiging.

Eerste gesprek
Heb je onze interesse gewekt en heeft jouw sollicitatie voldoende raakvlakken met de vacature, dan willen we graag kennis met je maken! Het kennismakingsgesprek is meestal met de leidinggevende van de afdeling waar je gesolliciteerd hebt. Als we na het kennismakingsgesprek nog steeds denken dat je geschikt bent voor de functie, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Tweede gesprek
In het tweede gesprek maak je kennis met een teamleider en eventuele collega’s. We proberen samen met jou in te schatten of je een aanvulling bent voor de afdeling. De match moet er natuurlijk van beide kanten zijn!

Assessment
Het kan zijn dat een assessment onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Als dat zo is, dan vindt dit assessment plaats na het tweede gesprek.

Contractvoorstel
Binnen een week na de laatste stap, het tweede gesprek of het assessment, vertellen we je of je wat ons betreft de meest geschikte kandidaat bent voor de functie. Ben jij ook nog steeds enthousiast, dan doen we een contractvoorstel.

Staat er op dit moment geen vacature op onze site waarin jij interesse hebt, dan kun je altijd nog de Tactus Job Alert activeren zodat je automatisch bericht krijgt als zich banen aandienen die wel aan je eisen voldoen.