U bevindt zich hier: Home > Contact

Contact

Wil je meer weten over Tactus Verslavingszorg? Bezoek dan de website www.tactus.nl.
Het hoofdkantoor van Tactus Verslavingszorg bevindt zich in Deventer.

Bezoekadres:
Keulenstraat 3
7418 ET Deventer
Postadres:
Postbus 154
7400 AD Deventer
T: 088 382 28 87
F: 0570 50 01 15
E: vragen@tactus.nl 

Contactgegevens HRM
Je solliciteert door op de button vacatures  te klikken bij een vacature die je interessant vindt. Wil je op de hoogte zijn van de vacatures die Tactus Verslavingszorg biedt? Maak dan een jobalert aan Solliciteren kan alleen via deze website. Meer weten over de sollicitatieprocedure?

Wij hebben geen behoefte aan om benaderd te worden door werving & selectiebureau's, naast onze huidige preferred suppliers.
Ons emailadres is: hrmadvies@tactus.nl

Vragen over opleidingen, stages en trainingen
Heb je vragen over stageplekken en de procedure dan kun je contact opnemen met de stage coördinator. Je kunt ook bij ons terecht met vragen over onze trainingen en opleidingstrajecten.

Vragen van studenten en scholieren
Bij Tactus komen veel vragen binnen van studenten. De vragen lopen zeer uiteen. Van hoe de organisatie in elkaar zit, tot wat de werking is van bepaalde middelen en verzoeken om interviews en rondleidingen.

Veel informatie en antwoorden op deze vragen, zijn op de website van Tactus te vinden. Ook wijzen we je graag op de website www.drankendrugs.nl. Ook op deze site is veel informatie te vinden over middelen en middelengebruik. Interviews en rondleidingen zijn niet mogelijk.

Verhalen uit de praktijk van Tactus vind je op Wij zijn Tactus.nl