U bevindt zich hier: Home > Werken bij de Piet Roordakliniek

Werken bij de Piet Roordakliniek

Mezelf ontwikkelen gebeurt hier onder andere door coaching. Ook de maandelijks intervisie zorgt ervoor dat je van jezelf, van situaties en van collega’s leert. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s. Stel je loopt ergens tegenaan, dan is er altijd ruimte om het hier over te hebben. Doordat je veel met elkaar samen werkt, leer je je collega’s ook beter kennen.

De ondersteuningsbehoefte verschilt per cliënt wat maakt dat het werk erg afwisselend is. Daarnaast ben je het ene moment bezig met therapiegroepen en op een ander moment is er ruimte voor ontspanning, zoals een gezelschapsspel. Wat ik waardevol vind binnen het werken met cliënten is, dat je ondanks het schakelen binnen verschillende houdingen vaak wederzijds respect behoudt. Een voorbeeld hiervan is dat je iemand kan begrenzen maar even later ook weer met elkaar kan lachen.

Dit alles maakt dat ik het iedereen kan aanraden om bij de Piet Roordakliniek te komen werken!

Is werken in de Piet Roordakliniek iets voor jou?
Kom dan naar de open dag van onze (Forensische) Verslavingskliniek (Zutphen) op zaterdag 25 mei 2019. Of kijk gelijk of er een job voor jou beschikbaar is!