U bevindt zich hier: Home > Psychiater

Psychiater

Ben jij een Psychiater met passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie je een uitdaging in complexe problematiek waarin je je vakmanschap kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van verslaafde cliënten met veel en diverse psychiatrische co-morbiditeit? Kom dan werken bij Tactus Verslavingszorg!

Bij Tactus kun je je hart ophalen aan de variatie in problematiek en behandelmogelijkheden. Je zult een belangrijke en gewaardeerde bijdrage leveren aan de zorg voor cliënten, die je psychiatrische expertise hard nodig hebben. Er is veel ruimte is voor je eigen professionele en creatieve inbreng. Het neurobiologisch denken als onderdeel van het bio-psychosociale model wint binnen de verslavingszorg steeds meer terrein en is een belangrijk onderdeel van onze zorgvisie. Daarnaast wordt het initiëren van of deelname aan lopend wetenschappelijk onderzoek gestimuleerd en wordt van je verwacht dat je participeert in de opleidingsgroep ten behoeve van de opleiding tot Psychiater.

Als Psychiater ben je regiebehandelaar van zorgtrajecten en daarmee verantwoordelijk voor de diagnose en het behandelplan van de cliënt. Als Psychiater heb je naast een functie als regiebehandelaar ook belangrijke rollen als adviseur, consulent, achterwacht en het bewaken van de kwaliteit van het medisch- psychiatrisch aspect in de behandeling. Daarnaast heb je een begeleidende rol naar collega-professionals en ben je als expert bezig met het zorgbeleid, innovatie en onderzoek.

Kijk hier voor openstaande vacatures.

Interesse of vragen?
Neem voor interesse of vragen contact op met afdeling HRM tel. 088 3822887

Koffie met Joanneke of Henny?
Joanneke en Henny werken beide als psychiater binnen Tactus. Zij kunnen je er tijdens een kopje koffie van alles over vertellen. Maak een afspraak met ze: